Your mind

Our Business

The Human Link helpt organisaties en bedrijven om op een wetenschappelijk onderbouwde manier de psychische gezondheid van mensen te optimaliseren.

Onze

Expertises

Al meer dan 16 jaar is The Human Link partner van vele organisaties (van kleine KMO’s tot grote multinationals). We zijn verbonden als externe docent aan verschillende universiteiten en geven als expertisecentrum ook verschillende modules binnen het postgraduaat Gedragstherapie.

Daarnaast heeft The Human Link als opleidingsinstituut ook de universitaire opleiding Eerstelijns Psychologische Zorg ontwikkeld. In onze bedrijfsinterventies combineren we basisprincipes uit de Eerstelijnspsychologie met een gedragstherapeutische invalshoek om zeer praktisch en concreet aan de slag te gaan.

“Onszelf overbodig maken, is het ultieme doel.”

MARIEKE IMPENS

Zaakvoerder The Human Link

Aanbod

EXPERTISEDOMEINEN

Chronische Stress

Preventie en behandeling van stress en burn-out. Ondersteuning bij het veerkrachtig maken van de organisatie, het team en het individu.

Acute Stress

Veiligheidsgedrag, opvang na schokkende gebeurtenissen, preventie en behandeling van PTSS.

Angst

Angstproblematieken die ook in de werksituatie een impact kunnen hebben: spreekangst, faalangst, vliegangst, sociale angst, …

Mentaal Welzijn

Focus op het geven van inzichten en aanleren van diverse vaardigheden die het mentaal welzijn van de medewerker bevorderen.

Agenda

Opleidingen voor bedrijven

Data
Opleiding
Prijs
Data
donderdag 7/3, vrijdag 8/3, donderdag 21/3 en vrijdag 22/3/2024 telkens van 9u30 tot 16u30 - inclusief lunch
Opleiding

Energiecoach

In deze vorming leiden we energiecoaches op zodat ze hun collega’s op een laagdrempelige manier kunnen ondersteunen rond stress-gerelateerde thema’s en in de preventie van burn-out.

Prijs
€ 900,00
Data
Opleiding
Prijs
Data
woensdag 6/3, 20/3 en dinsdag 26/3/2024 van 9u30 tot 16u30 - inclusief lunch
Opleiding

Opvang en nazorg na schokkende gebeurtenissen

Voor organisaties waar er een verhoogd risico op schokkende gebeurtenissen bestaat, is het zinvol om mensen op te leiden in het opzetten en uitvoeren van een beleid rond traumaopvang.

Prijs
€ 750,00

“Als we beroep doen op The Human Link, kunnen we altijd rekenen op een ‘warme dialoog en wisselwerking’. Daarmee bouw je bruggen.”

Eric Junes - Senior Talent Sourcing & Development Expert SD Worx