The Human Link

Wie zijn we?

OVER ONS

The Human Link werd in 2004 opgericht met als doel om samen met andere begeesterde mensen een organisatie uit te bouwen die zich richt op het bevorderen van psychisch welzijn. Daarnaast is het vanaf dag 1 minstens even belangrijk geweest om intern een sfeer te scheppen waardoor mensen graag en enthousiast bij THL werken. Beide pijlers staan tot op vandaag nog steeds stevig overeind.

Ons

Team

Alle therapeuten en opleiders van The Human Link zijn Master in de klinische psychologie en hebben daarnaast een bijkomende opleiding gedragstherapie of eerstelijnspsychologie. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven, dynamisch, authentiek en professioneel en beschikken over vaardigheden om creatief en correct om te gaan met verschillende groepsdynamieken. We zetten in op kwaliteit door intervisie en supervisie en brengen onze kennis regelmatig up to date door het volgen van opleidingen en congressen.

The Human Link is een hecht team! Een administratieve functie is net zoveel waard als die van de psycholoog. We doen het echt samen.