Onze

Expertises

We willen acties organiseren en implementeren die ingebed zijn in het beleid waardoor we organisaties structureel sterker kunnen maken.

We zijn gespecialiseerd in primaire (gezonde mensen gezond houden), secundaire (voorkomen dat klachten escaleren) en tertiaire (coaching van mensen die meer klachten hebben) preventie van werk gerelateerde thema’s zoals chronische en acute stress, burn-out en loopbaanbegeleiding. Ondersteunen doen we op maat. Dit om jou (en je organisatie) zo goed mogelijk op weg te helpen.

The Human Link ontwikkelt producten, met de nodige creativiteit,  die aansluiten bij de noden van de klant, rekening houdend met de realiteit van de context. Sleutelfiguren (leidinggevende, HR, medische dienst, management, ...) worden sterk betrokken. Zowel voor, tijdens als na de interventies nemen we hen mee om onszelf op die manier steeds meer overbodig te kunnen maken. Om duurzame effecten te bereiken, hechten we veel belang aan het doorgeven van kennis en inzicht en het aanleren van vaardigheden. We gaan voor concrete tools en inzichten, ongeacht de doelgroep.

In onze bedrijfsinterventies combineren we basisprincipes uit de Eerstelijnspsychologie met een gedragstherapeutische invalshoek om zeer praktisch en concreet aan de slag te gaan in de ondersteuning bij:

Aanbod

Expertisedomeienen

Chronische Stress

Preventie en behandeling van stress en burn-out. Ondersteuning bij het veerkrachtig maken van de organisatie, het team en het individu.

Acute Stress

Veiligheidsgedrag, opvang na schokkende gebeurtenissen, preventie en behandeling van PTSS.

Angst

Angstproblematieken die ook in de werksituatie een impact kunnen hebben: spreekangst, faalangst, vliegangst, sociale angst, …

Mentaal Welzijn

Focus op het geven van inzichten en aanleren van diverse vaardigheden die het mentaal welzijn van de medewerker bevorderen.

“The Human Link is al jarenlang een betrouwbare partner in ons welzijns- en zorgbeleid. Flexibiliteit en professionaliteit kenmerken hen. Ze hebben een uitstekend aanvoelen van onze werkomgeving, wat van hen een goede sparring partner maakt voor medewerkers, maar ook voor onze bedrijfsartsen én HR.”

Sabrina Van Gestel - HR Career Consultant & BASF Talent Center