Cursus in open aanbod

Opleidingstraject Warm Bedrijf

voor preventie-adviseurs

deel 1 op dinsdag 3/09/2024 en deel 2 op woensdag 11/09/2024 telkens van 9u30 tot 16u in Berchem - inclusief lunch

Als externe preventieadviseur psychosociale aspecten word je steeds vaker geconsulteerd over beleidsvragen die betrekking hebben op het bevorderen van de mentale gezondheid in een organisatie. Ben jij op zoek naar een duidelijk en tastbaar kader waarmee je diverse organisaties ‘warm’-er kan maken, schrijf je dan zeker in voor deze 2-daagse training.

Tijdens dit gratis opleidingstraject maken we jou vaardiger in het implementeren van de methodiek van het Warm Bedrijf. De methodiek werd ontwikkeld in opdracht van de Vlaamse Overheid en vertaalt abstracte concepten (‘beleid’ rond ‘mentale gezondheid’) naar heel concrete pijlers. De methodiek is gebaseerd op wetenschappelijke modellen en werd reeds in verschillende contexten geïmplementeerd. Voor elke pijler worden monitoringinstrumenten en concrete opdrachten aangereikt die toegepast kunnen worden op organisatieniveau. Op www.warmbedrijf.be wordt ook de link gemaakt met reeds bestaande literatuur en andere projecten die zich hierover ontfermen. Dit geheel zal je helpen om met meer vertrouwen en expertise te adviseren over beleidsvragen die betrekking hebben op de mentale gezondheid in organisaties.

Deze methodiek kan zelfstandig worden toegepast, maar kan ook perfect worden geïntegreerd met jouw bestaande expertise en tools. Kortom, deze training biedt jou de kans om jouw impact te vergroten en organisaties te helpen groeien op het gebied van mentale gezondheid. Schrijf je vandaag nog in en maak het verschil!

Check zeker ook onze website www.warmbedrijf.be al waar al het materiaal gratis ter beschikking wordt gesteld.

Voor wie?

  • Externe preventieadviseurs psychosociale aspecten

  • Ben je interne preventieadviseur en wil je voor je eigen organisatie dit traject volgen? Schrijf je dan in voor het gratis traject 'Procesbegeleiding voor beleidsmakers' via deze link.

Wat?

  • Tweedaagse training

  • Praktijkgericht aanbod a.d.h.v. concrete voorbeelden uit uiteenlopende organisaties

  • Telkens van 9u30 tot 16u

  • Inclusief lunch

Waar?

The Human Link - Eikelstraat 66 - 2600 Berchem

Annuleren?

Wil je graag een opleiding/training/masterclass/… annuleren? Dat kan, maar hou wel rekening met onze annulatievoorwaarden. Lees er hier meer over.